Sponsors zijn mensen die vanuit hun professie stichting Prachtmens helpen of hebben geholpen. Zij hebben – gratis en voor niks! – een bepaalde dienst verleend voor stichting Prachtmens. Deze mensen en hun bedrijf verdienen het om in de spotlights te staan.

logo_150x150Eric van den Berg van ISI Media voor het maken van de website.

imagesJanno Hordijk van Magic Services voor een jaar lang gratis hosting en domeinnaam.

brave_brands_200_150Ricardo Bravenboer van Brave Brands voor het creƫren van het beeldmerk.

Jennifer Poort van Quito Reclame voor het schrijven van een aantal webteksten.

WNDY EventsWendy van der Ende van WNDY Events voor het organiseren van de eerste boekpresentatie/expositie over depressie.

Corinne Hamoen

Tekstschrijfster Corinne Hamoen voor het redigeren van de teksten voor het boek van de eerste serie over depressie.

logo_visueleverwennerijMarco Ratsma van Visuele Verwennerij voor het vormgeven van het fotoboek over depressie.